Gelnagels

cropped-tabitha-png1.png

Kunstnagels

Gelnagels

Nieuwe set naturel/nude zonder verlenging   ~ 70€

Nieuwe set French zonder verlenging   ~ 85€

Nieuwe set kleur zonder verlenging   ~ 80€

Nieuwe set babyboom zonder verlenging   ~ 85€

  • Bij het bouwen van een kunstnagel op de natuurlijke nagels wordt een juiste architectuur van een kunstnagel opgebouwd op je nagels. Doordat een natuurlijke nagel niet altijd de juiste eigenschappen heeft om te voldoen aan een bepaalde vorm en bouw neemt deze behandeling minimaal 1,5 uur in beslag. Na deze behandeling zullen je nagels verstevigd zijn en krijg je een draagbaarheidsgarantie van 4 weken. Nadien zal een bijwerking in rekening gebracht worden. Wordt de garantie termijn overschreden (vanaf 5 weken) dan kan er geen correctie van de architectuur plaatsvinden en zal er een nieuwe set in rekening gebracht worden.
  • Breuken (niet onder de garantie): Wanneer je een nagel beschadigd door extreem gebruikt zal hiervoor een kost van 2,5€ per nagel in rekening worden gebracht voor het herstellen/ verlengen van deze nagel.

__________

Nieuwe set met verlenging naturel ~ 85€

Nieuwe set met verlenging  French ~ 100€

Nieuwe set met verlenging kleur ~ 90€

Nieuwe set babyboom met verlenging   ~ 100€

  • Bij het maken van een nieuwe set kunstnagels met verlenging wordt de volledige correcte architectuur en vorm naar wens aan je nagels gegeven. Dit proces duurt ongeveer 2 – 2,5 uur en geeft je nagels een totale metamorfose. De draagbaarheid en garantie van deze nagels bedraagt 4 weken. Nadien zal een bijwerking in rekening gebracht worden. Wordt de garantie termijn overschreden (vanaf 5 weken) dan kan er geen correctie van de architectuur plaatsvinden en zal er een nieuwe set in rekening gebracht worden.
  • Breuken (niet onder de garantie): Wanneer je een nagel beschadigd door extreem gebruikt zal hiervoor een kost van 2,5€ per nagel in rekening worden gebracht voor het herstellen/ verlengen van deze nagel.

__________

Bijwerking naturel ~ 60€

Bijwerking French ~ 75€

Bijwerking kleur ~ 70€

Bijwerking  babyboom  ~ 75€

Bijwerking met nail art *  ~ 60€

  • Bijwerking met nail art: inclusief deze behandeling is het plaatsen van een kleine nail art op maximaal 2 nagels. Dit kan een glitterboom zijn, strass, een kleine tekening of werken met verschillende kleuren. De tijd die hiervoor gerekend wordt bedraagt ongeveer + 15 min.
  • Complexe nail art: Wanneer er een complexere nail art gevraagd wordt zal de prijs overlegd worden. Voor een complexere nail art dient men een foto door te sturen via mail (tabitha.windels@telenet.be) of via WhatsApp (0478 51 20 39) om te bepalen wat de kostprijs zal zijn en om een correcte tijd in te boeken voor je afspraak.

Gellak

BIAB of NNT (*) op handen  ~ 45€

BIAB op handen met kleur ~ 50€

* BIAB of builder in a bottle is een builder gel die de nagels smaller en eleganter maakt. Deze builder gel heeft meestal een natuurlijke uitstraling en heeft verschillende zachte pigmenten waaruit men kan kiezen. Deze BIAB behandeling is verkrijgbaar in verschillende nude tinten, maar ook in frisse kleurtjes.
* NNT staat voor Naturel Nail Treatment die men kan uitvoeren met BIAB. Deze behandeling geeft een uitzonderlijk natuurlijk verzorgd resultaat aan de nagels! 

 

Nail Art

Handpainting (max. 10 min) ~ +5€

Steentjes (Swarovski)  ~ 0.20€/stuk

Marbeling / ombre / sugaring / stempel / Baroque  ~ 1€ stuk

*Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht

info en Afspraak

Waarom gel? Wat is gel?

Gelnagels = deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen.
Voor een natuurlijke uitstraling zijn er verschillende lagen nodig, elke laag moet uitgehard worden in een UV- of LED-lamp. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat.
Het verschil met gellak is dat gelnagels niet afweekbaar zijn.
Gel is veel steviger van structuur en langer houdbaar dan gellak. De houdbaarheid van een gelnagel is ongeveer 4 weken.

gellak = Soak-off gel (afweekbare gel). Dit is een eenvoudig aan te brengen gel die lijkt op nagellak, maar is sterker en blijft langer zitten (gemiddeld 2 weken). Elke laag wordt uitgehard in UV- of LED-lamp. De gellak kan snel worden verwijderd met soak-off remover of wordt voorzichtig afgevijld. Gellak is uiterst geschikt voor  een eenmalige toepassing op de vinger- of teennagels.
Gelish= de bekendste merknaam voor soak-off gels

Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht.
U kan enkel cash of via de Bacontact App betalen.

* Bijwerkingen dienen voor GELNAGELS binnen de 31 dagen na het plaatsen van een set te gebeuren.  Indien men na 31 dagen langskomt, wordt een nieuwe set in rekening gebracht.