Gelaatsverzorging

 

logo1

Reiniging

Bij een reiniging wordt de huid volledig gezuiverd. Dit bevat een reiniging, peeling, warme kompressen of vapozone, wegnemen van onzuiverheden (milia en comedonen), aanbrengen van een zuiverend masker, tonic en dagverzorging. Gemiddelde duur 1u.

Exclusief epilatie wenkbrauwen en bovenlip

€45

germaine-luxury-skin-care-872x400

Gelaatsverzorging

 

Gelaatsverzorging BASIC

Bij een Gv BASIC wordt de huid volledig verzorgd aangepast aan uw huidtype, huidtoestand en behoefte van uw huid. Dit bevat een reiniging, peeling, warme kompressen of vapozone, massage (20′), wegnemen van onzuiverheden (milia en comedonen), aanbrengen van een aangepast masker, tonic en dagverzorging (serum en dagcrème). Gemiddelde duur 1u30min.

Inclusief epilatie wenkbrauwen

€60

Gelaatsverzorging  ZUIVEREND

Bij Gv ZUIVEREND wordt de huid volledig gezuiverd. Dit bevat een reiniging, peeling, warme kompressen of vapozone, massage (15′), wegnemen van onzuiverheden (milia en comedonen), aanbrengen van een zuiverend masker, tonic en dagverzorging. Gemiddelde duur 1u15min.

Inclusief epilatie wenkbrauwen

€60

Gelaatsverzorging ANTI-AGE

Bij een Gv ANTI-AGE wordt de verzorging volledig aangepast in teken van huidveroudering. De verzorging wordt aangepast aan uw huidtoestand en behoefte van uw huid. Dit bevat een reiniging, peeling, aangepaste ampul, warme kompressen of vapozone, massage met specifieke serum en massagecrème (20′), wegnemen van onzuiverheden (milia en comedonen), aanbrengen van een aangepast masker (vliesmasker of crème masker), tonic en dagverzorging (serum, oogcrème en dagcrème). Gemiddelde duur 1u30min.

Inclusief epilatie wenkbrauwen en bovenlip

€70

Gelaatsverzorging LIFTEND

Bij een Gv LIFTEND wordt de verzorging volledig aangepast in teken van huidversteviging. De verzorging werkt liftend en gaat diep inwerken op fijne en grove rimpels. Het gelaat voelt strakker aan en krijgt een boost! Dit bevat een reiniging, peeling, aangepaste ampul, warme kompressen of vapozone, massage met specifieke serum en massagecrème (20′), wegnemen van onzuiverheden (milia en comedonen), aanbrengen van een aangepast masker (collageen), tonic en dagverzorging (serum, oogcrème en dagcrème). Gemiddelde duur 1u30min.

Inclusief epilatie wenkbrauwen en bovenlip

€85

 

Info en Afspraak