Acrylnagels – Gelacryl

cropped-tabitha-png1.png

Kunstnagels

Acrylnagels – GELACRYL

Nieuwe set naturel/nude zonder verlenging   ~ 70€

Nieuwe set French zonder verlenging   ~ 85€

Nieuwe set kleur zonder verlenging   ~ 80€

Nieuwe set babyboom zonder verlenging   ~ 85€

  • Bij het bouwen van een kunstnagel op de natuurlijke nagels wordt een juiste architectuur van een kunstnagel opgebouwd op je nagels. Doordat een natuurlijke nagel niet altijd de juiste eigenschappen heeft om te voldoen aan een bepaalde vorm en bouw neemt deze behandeling minimaal 1,5 uur in beslag. Na deze behandeling zullen je nagels verstevigd zijn en krijg je een draagbaarheidsgarantie van 4 weken. Nadien zal een bijwerking in rekening gebracht worden. Wordt de garantie termijn overschreden (vanaf 5 weken) dan kan er geen correctie van de architectuur plaatsvinden en zal er een nieuwe set in rekening gebracht worden.
  • Breuken (niet onder de garantie): Wanneer je een nagel beschadigd door extreem gebruikt zal hiervoor een kost van 2,5€ per nagel in rekening worden gebracht voor het herstellen/ verlengen van deze nagel.

__________

Nieuwe set met verlenging naturel ~ 85€

Nieuwe set met verlenging French ~ 100€

Nieuwe set met verlenging kleur ~ 90€

Nieuwe set babyboom met verlenging   ~ 100€

  • Bij het maken van een nieuwe set kunstnagels met verlenging wordt de volledige correcte architectuur en vorm naar wens aan je nagels gegeven. Dit proces duurt ongeveer 2 – 2,5 uur en geeft je nagels een totale metamorfose. De draagbaarheid en garantie van deze nagels bedraagt 4 weken. Nadien zal een bijwerking in rekening gebracht worden. Wordt de garantie termijn overschreden (vanaf 5 weken) dan kan er geen correctie van de architectuur plaatsvinden en zal er een nieuwe set in rekening gebracht worden.

__________

Bijwerking naturel ~ 60€

Bijwerking French ~ 75€

Bijwerking  kleur ~ 70€

Bijwerking  babyboom  ~ 75€

Bijwerking met nail art   ~ 75€ / 80€

  • Bijwerking met nail art: inclusief deze behandeling is het plaatsen van een kleine nail art op maximaal 2 nagels. Dit kan een glitterboom zijn, strass, een kleine tekening of werken met verschillende kleuren. De tijd die hiervoor gerekend wordt bedraagt ongeveer + 15 min
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht

Nail Art

Handpainting (max. 10 min) ~ +5€

Steentjes (Swarovski)  ~ 0.20€/stuk

Marbeling / ombre / sugaring / stempel / Baroque  ~ 1€ stuk

Complexe nail art: Wanneer er een complexere nail art gevraagd wordt zal de prijs overlegd worden. Voor een complexere nail art dient men een foto door te sturen via mail (tabitha.windels@telenet.be) of via WhatsApp (0478 51 20 39) om te bepalen wat de kostprijs zal zijn en om een correcte tijd in te boeken voor je afspraak.

Info en Afspraak

Waarom acryl? Wat is acryl? Waarom gelacryl? Wat is gelacryl?

Acrylnagels = deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen. Deze worden geplaatst met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Acryl bestaat uit een vloeistof en poeder. Het hardt uit door middel van zuurstof en heeft geen UV- of LED-lamp nodig. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Het verschil met een gelnagel is de flexibiliteit. Gel is flexibel en acryl is hard. Beide kunstnagels hebben dezelfde houdbaarheid (+/- 4 weken). De keuze van kunstnagel wordt aangepast aan uw type nagelplaat en wensen.

Gelacryl= deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen.
Voor een natuurlijke uitstraling zijn er verschillende lagen nodig, elke laag moet uitgehard worden in een UV- of LED-lamp. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Gelacryl is uiterst geschikt voor babyboom. Het verschil met gel en acryl ligt erin dat dit soort kunstnagel een combinatie is van beide producten, zoals de naam al weggeeft. Gelacryl heeft de stevigheid en duurzaamheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Hierdoor is dit een uiterst duurzame kunstnagel die geschikt is voor bijna elk soort nagelplaat.
De houdbaarheid van een gelacryl nagel is ongeveer 4 à 5 weken.

Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht.
U kan enkel cash of via de Bacontact App betalen.

* Bijwerkingen voor zowel ACRYL als GELACRYL dienen binnen de 31 dagen na het plaatsen van een set kunstnagels te gebeuren.  Indien men na 31 dagen langskomt, wordt een nieuwe set in rekening gebracht.