Acrylnagels – Gelacryl

cropped-tabitha-png1.png

Kunstnagels

Acrylnagels – GELACRYL

Nieuwe set naturel/nude zonder verlenging   ~ 60€

Nieuwe set French zonder verlenging   ~ 65€

Nieuwe set kleur zonder verlenging   ~ 75€

Nieuwe set babyboom zonder verlenging   ~ 75€

__________

Nieuwe set met verlenging  ~ 80€

Nieuwe set babyboom met verlenging   ~ 85€

__________

Bijwerking   ~ 50€

Bijwerking  babyboom  ~ 55€

Bijwerking met nail art   ~ 55€

Afhalen + mini manicure  ~ 20€

Gellak

Gellak voeten  ~ 35€

BIAB of NNT (*) op handen  ~ 45€

BIAB op handen met kleur ~ 45€

*BIAB of builder in a tbotle is een naturelle builder gel die de nagels smaller maakt en eleganter. Deze builder gel heeft een natuurlijke uitstraling en heeft verschillende nude pigmenten waaruit men kan kiezen. NNT is de Naturel Nail Treatment die men kan vergelijken met BIAB. Beide behandelingen geven een uitzonderlijk natuurlijk verzorgd resultaat aan de nagels!

Extra

Babyboom   ~ +5€ (elk soort kunstnagel)

French inlay design GELACRYL   ~ +10€

 

Nail Art

Handpainting  ~ +5€

Steentjes (Swarovski)  ~ 0.20€/stuk

Marbeling / ombre / sugaring / stempel / Baroque  ~ 1€ stuk

*Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht

Info en Afspraak

Waarom acryl? Wat is acryl? Waarom gelacryl? Wat is gelacryl?

Acrylnagels = deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen. Deze worden geplaatst met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Acryl bestaat uit een vloeistof en poeder. Het hardt uit door middel van zuurstof en heeft geen UV- of LED-lamp nodig. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Acryl is uiterst geschikt voor babyboom. Het verschil met een gelnagel is de flexibiliteit. Gel is flexibel en acryl is hard. Beide kunstnagels hebben dezelfde houdbaarheid (+/- 4 weken). De keuze van kunstnagel wordt aangepast aan uw type nagelplaat en wensen.

Gelacryl= deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen.
Voor een natuurlijke uitstraling zijn er verschillende lagen nodig, elke laag moet uitgehard worden in een UV- of LED-lamp. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Gelacryl is uiterst geschikt voor babyboom. Het verschil met gel en acryl ligt erin dat dit soort kunstnagel een combinatie is van beide producten, zoals de naam al weggeeft. Gelacryl heeft de stevigheid en duurzaamheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Hierdoor is dit een uiterst duurzame kunstnagel die geschikt is voor elk soort nagelplaat.
De houdbaarheid van een gelacryl nagel is ongeveer 4 à 5 weken.

Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht.
U kan enkel cash of via de Bacontact App betalen.

* Bijwerkingen voor zowel ACRYL als GELACRYL dienen binnen de 35 dagen na het plaatsen van een set kunstnagels te gebeuren.  Indien men na 35 dagen langskomt, wordt een nieuwe set in rekening gebracht.