Acrylnagels – Gelacryl

cropped-tabitha-png1.png

Kunstnagels

Acrylnagels – GELACRYL

Nieuwe set ACRYL French zonder verlenging ~ 60€

Nieuwe set ACRYL kleur zonder verlenging ~ 60€

Nieuwe set GELACRYL French zonder verlenging ~ 60€

Nieuwe set GELACRYL kleur zonder verlenging ~ 60€

_______________

Nieuwe set ACRYL met verlenging  ~  75€

Nieuwe set GELACRYL met verlenging  ~  75€

_______________

Bijwerking (*)  ~  50€

Afhalen + mini manicure  ~  20€

Extra

Babyboom   ~  +5€

French inlay design GELACRYL ~  +5€

Nail Art

Handpainting   ~  +5€

Steentjes (Swarovski)  ~  0.20€/stuk

Marbeling / ombre / sugaring / stempel / Baroque   ~  1€/stuk

Info en Afspraak

Waarom acryl? Wat is acryl? Waarom gelacryl? Wat is gelacryl?

Acrylnagels = deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen. Deze worden geplaatst met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Acryl bestaat uit een vloeistof en poeder. Het hardt uit door middel van zuurstof en heeft geen UV- of LED-lamp nodig. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Acryl is uiterst geschikt voor babyboom. Het verschil met een gelnagel is de flexibiliteit. Gel is flexibel en acryl is hard. Beide kunstnagels hebben dezelfde houdbaarheid (+/- 4 weken). De keuze van kunstnagel wordt aangepast aan uw type nagelplaat en wensen.

Gelacryl= deze kunnen gebruikt worden voor het verstevigen of het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van sjablonen.
Voor een natuurlijke uitstraling zijn er verschillende lagen nodig, elke laag moet uitgehard worden in een UV- of LED-lamp. Als laatste komt er een top gel over de nagels voor een mooi en glanzend eindresultaat. Gelacryl is uiterst geschikt voor babyboom. Het verschil met gel en acryl ligt erin dat dit soort kunstnagel een combinatie is van beide producten, zoals de naam al weggeeft. Gelacryl heeft de stevigheid en duurzaamheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Hierdoor is dit een uiterst duurzame kunstnagel die geschikt is voor elk soort nagelplaat.
De houdbaarheid van een gelacryl nagel is ongeveer 4 à 5 weken.

Alle Nail Art wordt vooraf besproken of gevraagd. De prijzen kunnen afwijken naar gelang de moeilijkheidsgraad en gebruikte materialen.
Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht.
U kan enkel cash of via de Bacontact App betalen.

* Bijwerkingen voor zowel ACRYL als GELACRYL dienen binnen de 35 dagen na het plaatsen van een set kunstnagels te gebeuren.  Indien men na 35 dagen langskomt, wordt een nieuwe set in rekening gebracht.